Alles over waterspellen

Waterspellen.

 

Jullie hebben er al aardig wat voorbij zien komen op onze pagina, waterspellen zijn er in allerlei varianten.

Soms willen we zo graag waterspelletjes doen dat we per ongeluk te snel een spel willen opbouwen en moeilijker willen maken, terwijl het bij Hersenwerk helemaal niet belangrijk is de puzzel steeds moeilijker te maken, het gaat om de beleving.

 

Het doel wat we met waterspellen willen bereiken is samen bezig zijn en je hond laten afkoelen!

 

Om jullie hier nog duidelijker in te kunnen adviseren hebben wij een bestand met basisspellen inclusief stappenplannen, samengesteld samen met andere gecertificeerde Begeleiders Hersenwerk. Daarnaast hebben we vanuit dezelfde groep een bestand geschreven over de Veiligheid en de begeleiding die bij waterspellen komt kijken.

 

De bestanden zijn te downloaden via de onderstaande linkjes. Wil je de bestanden delen?? Graag zelfs zolang het gaat om het intacte bestand en met de nadrukkelijke bronvermelding dat ze afkomstig zijn van Hersenwerk voor Honden.

 

Veel inspiratie, spetterplezier en verkoeling gewenst!

 

https://www.facebook.com/groups/HERSENWERKvoorHONDEN/2010607695936447/

 

https://www.facebook.com/groups/HERSENWERKvoorHONDEN/2010604635936753/

Please reload

Our Recent Posts

Het gevaar van ballen gooien.

March 4, 2020

Carnaval met de hond!

February 16, 2020

“Een hond MOET élke dag, het liefst meerdere keren, uitgelaten worden!”

January 14, 2020

1/1
Please reload

Tags

Please reload

 

©2018 by DogSkills. Proudly created with Wix.com