©2018 by DogSkills. Proudly created with Wix.com

Verkoop

Bij DogSkills verkopen wij Natuurlijke Hondensnacks en trainers (zonder conserveringsmiddelen of kleurstoffen), Farm Food Producten, Trixie producten en Handgemaakte Snuffelspellen. 

Cursisten kunnen voor of na de lessen alles uit ons assortiment kopen en/of bestellen.


Ben jij geen cursist bij DogSkills? Geen probleem, elke zaterdag van 13.00 tot 14.00 uur hebben we bij DogSkills een openbaar inloop uurtje. Tijdens dit uur is iedereen welkom om zonder afspraak langs te komen voor vragen en inkopen. 

Kan je niet op zaterdag, dan kan je vrijblijvend een afspraak maken om langs te komen op ons terrein om ons assortiment te bekijken en bestellingen af te halen, of bezoek onze kraam bij een van de vele evenementen en braderieën waar wij aan deelnemen (zie evenementen kalander op onze FB pagina).  

 

Goede doelen

DogSkills steunt dierenasiel de Bommelerwaard en de 50/50 Shop steun dieren met bestellingen.

Bij DogSkills kan je honden spullen, speelgoed voer en snacks donoren, die je thuis niet gebruikt of die over zijn. Wij zorgen er dan vervolgens voor dat de gedoneerde spullen bij dierenasiel Bommelerwaard terecht komen, om daar aan de honden die in het asiel zitten te geven. 

Ook benches, aangebroken zakken voer (die over zijn of die je eigen hond niet lekker vind), verzorgingsproducten, etc zijn meer dan welkom. 

Voor Collega Suze Steenbergen van de 50/50 Shop steun dieren met bestellingen zamelen wij oude spijkerbroeken in. Suze maakt hier vervolgens schitterende snuffelartikelen en verkoopt deze. 50 tot 100 % van de winst wordt gedoneerd aan goede doelen voor dieren in nood. Het overige bedrag wordt gebruikt om nieuwe materialen aan te schaffen.

Inleveren kan voor en na de lessen of maak een afspraak om de spullen langs te brengen door te mailen naar info@dogskills.nl of te bellen/appen naar nummer 06 52 61 36 75