top of page

Alles over waterspellen

Waterspellen.

Jullie hebben er al aardig wat voorbij zien komen op onze pagina, waterspellen zijn er in allerlei varianten.

Soms willen we zo graag waterspelletjes doen dat we per ongeluk te snel een spel willen opbouwen en moeilijker willen maken, terwijl het bij Hersenwerk helemaal niet belangrijk is de puzzel steeds moeilijker te maken, het gaat om de beleving.

Het doel wat we met waterspellen willen bereiken is samen bezig zijn en je hond laten afkoelen!

Om jullie hier nog duidelijker in te kunnen adviseren hebben wij een bestand met basisspellen inclusief stappenplannen, samengesteld samen met andere gecertificeerde Begeleiders Hersenwerk. Daarnaast hebben we vanuit dezelfde groep een bestand geschreven over de Veiligheid en de begeleiding die bij waterspellen komt kijken.

De bestanden zijn te downloaden via de onderstaande linkjes. Wil je de bestanden delen?? Graag zelfs zolang het gaat om het intacte bestand en met de nadrukkelijke bronvermelding dat ze afkomstig zijn van Hersenwerk voor Honden.

Veel inspiratie, spetterplezier en verkoeling gewenst!

https://www.facebook.com/groups/HERSENWERKvoorHONDEN/2010607695936447/

https://www.facebook.com/groups/HERSENWERKvoorHONDEN/2010604635936753/

Enkel bericht: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page