top of page

Bekijk jij de drol van je hond???💩💩💩💩


“Gadver, wat ben jij nou aan het doen😲?” Deze reactie krijg ik vaak als ik de drol van mijn hond tijdens de wandeling met mijn zakje opraap en hem vervolgens naar mijn gezicht breng om hem eens goed te inspecteren🧐🤭. Maar wist je dat de drol van je hond kan je veel vertellen. Je kan aan de ontlasting van je hond o.a. zien of hij/zij de juiste voeding krijgt, of je hond wormen in zijn ontlasting heeft, of de hond iets verkeerd gegeten heeft enz. De drol van je hond kan je ook vertellen of de hond iets als stressvol ervaart. Dunne ontlasting of diarree na een pittige training of na een specifieke wandelingen kan erop wijzen dat je hond dit als stressvol ervaren heeft. Als je hond stelselmatig na een training of specifieke wandeling diarree heeft is het dus wijsheid om te kijken hoe je deze ervaring voor je hond minder stressvol kan maken. Elke hond heeft wel eens een dagje last van diarree, niet meteen reden tot paniek dus. Als je hond echter twee aaneensluitende dagen last heeft van diarree of er is bloed aanwezig in de ontlasting dan is het altijd verstandig om een bezoekje te brengen aan de dierenarts👨‍⚕️🐕. Bron afbeelding; Tinki.nl https://123tinki.com/nl-nl/blog/de-ontlasting-van-je-hond-vertelt-een-hoop/

Enkel bericht: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page