top of page

Wanneer is het TE koud voor je hond?

Het kan soms behoorlijk koud zijn in ons koude kikkerlandje en daarbij hebben we regelmatig in de winter te maken met sneeuwval. Het kan dan behoorlijk koud worden, maar wanneer is het te koud voor onze viervoeters?

Dogzine.nl heeft het onderstaande schema gemaakt om in kaart te brengen wanneer koud te koud is voor honden en wanneer je extra moet opletten.

Natuurlijk moeten onze honden er nog wel uit om hun behoeften te doen ondanks de kou. Daarom luidt ons advies houd je wandelingen op extreem koude dagen wat korter als normaal en biedt je hond lekker, binnen samen bij de kache,l wat extra Hersenwerkjes aan als mooie aanvulling zijn op de kortere wandelingen.

Houd je hond warm en voorkom onderkoeling bij je trouwe viervoeter.

Enkel bericht: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page