top of page

Gevaar van Paddestoelen

Ze schieten weer overal de grond uit, champions en paddestoelen. Ook op het veld van DogSkills. Dagelijks plukken wij deze kabouterhuisjes voor de lessen zodat het veld weer vrij is. De reden dar we ze weghalen is omdat champions en paddestoelen giftig kunnen zijn voor honden. Symptomen na het eten van champions en paddestoelen kunnen zijn koorts, buikkramp, maagkrampen, misselijkheid en zelfs stuiptrekkingen. In uiterste gevallen kan een hond zelfs overlijden aan vergiftiging door champions of paddenstoelen. Vooral voor kleine hondjes en pups zijn extra gevoelig voor deze giftige kabouterhuisjes. Let er deze tijd van het jaar dus extra op dat je hond paddestoelen en champions niet opeet. Heeft je hond toch paddestoelen of champions gegeten of vermoed jij dat jouw hond paddenstoelen of champions gegeten heeft neem dan altijd contact op met je dierenarts. Wees en wijze baas en houd je hond veilig.

Enkel bericht: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page